top of page
Search
  • Writer's pictureBlog Budilnik

Да "Фейсбук"

Updated: Jan 20, 2021

Политиците и партиите са едни от най-лоялните рекламодатели във “Фейсбук”, като не остават по-назад от големите компании, които дават пари продуктите им да се появяват в нюзфийда на потребителите.


След като “Фейсбук” затегна контрола върху политическата реклама, всеки може да направи бърза справка кой колко харчи.Абсолютният шампион по скъпа самореклама е родната десница, която за периода от март 2019 г. до сега са похарчили над 200 000 лв. за реклама в социалната мрежа.

Докато редовият български “Ганьо” се чуди как да свързва двата края по време на пандемията, която го остави и без малката му заплата, то младата и красива десница харчи луди пари, за да ни се натрапва в социалните мрежи.


Да, България! - 91 705 лв.

Христо Иванов - 42 723 лв.

Демократична България - 46 415лв.

Демократична България в Столичен общински съвет - 43 077 лв.

Радан Кънев - 12 315лв.Общата сума възлиза на смразяващите 236 235 лв. Иначе казано, ако работите на минимална работна заплата, трябва да се трудите 30 години за тези пари. Важното е, че средствата са похарчени за добра кауза! Всеки българин има правото да се докосне до елита на нацията.Сега някой би се запитал, от къде идват тези средства?! Как партия, която не е парламентарно представена, може да си позволи такива харчове? За съжаление “Фейсбук” не предоставя такава информация. Кой плаща не е ясно. Знаем само, че страниците се менажират и спонсорират от хора в България, Унгария, Белгия и Швейцария.


2,232 views0 comments

Comments


bottom of page